Helgen

Helgen bjöd på möhippa och därmed en resa hela vägen till Uppsala. En helhelg, med andra ord. Upp tidig lördag morgon, igång hela dagen och hem vid lunchtid på söndag. Nu har jag äntligen återhämtat mig efter mycket bubbel och lite sömn, och har redan börjat ladda inför efterföljande bröllop. Bara dryga tre helger kvar och jag har INGENTING att ha på mig. 
 
Men. För att återgå till helgen. Jag anslöt vid lunchtid, varpå vi åt, lekte lekar och sedan åkte ut till Fjällnora friluftsområde för spa och middag och sedan utgång för de som orkade (och för mig, som skulle sova tillsammans med de som orkade). Jag var inte överdrivet aktiv med kameran, men lyckades fånga ett par glimtar från helgen.
 
 
En sammanfattning av helgen. Bride to be, mindre smickrande bild från badtunnan, utsikten från badtunnan och bride to be in action på dansgolvet. 

Hårnytt

I onsdags gjorde jag ett - alltid lika efterlängtat - besök hos frisören. Lite toppuppfräschning, lite färguppfräschning, lite olaplex. Inga konstigheter. Måste bara öva på det här med selfies..


In action och post action. 

Hälsokampen

Sedan någon gång i mars har mitt jobb tävlat i Hälsokampen. Någon slags inspirationshistoria för att få sina medarbetare att röra på sig, gissar jag. Lagvis registrerar man sina bedrifter och målet är att åtminstone komma upp i två 30-minuterspass i veckan. Något alla borde klara av, med andra ord. 

Till en början gav de flesta järnet, men intresset har - i takt med nyhetens behag - svalnat. Själv har jag däremot kommit in i någon slags andra andning. Motiverande nog får Hälsokampen mig att släpa mitt trötta arsle till gymmet dagar då jag i vanliga fall stått över. Som idag. Visserligen betade jag bara av ett 35-minuterspass, men det är väl bättre än ingenting? Och helt i linje med vad jag har tid till. 


Jag blir förvånansvärt svettig på en halvtimme. 

Fullspäckad vecka

Förra veckan var minst sagt fullspäckad. Efter Alices 1-årsfirande följde firande av bröllopsdag och Eriks födelsedag. Efter förra årets lite mildare firande av dessa begivenheter åkte vi i år till Mossbylund i Abbekås för att spa:a, slappa och äta en prisbelönad trerätters. Med tillhörande övernattning och frukost. Utan barn. Allt i äkta överraskningsanda. 

Skönt och välbehövligt, men framför allt var det härligt med semester mitt i veckan. Nu är dock allt roligt överstökat och jag har bara jobb i sikte. Inte ens första maj - var arbetares heliga dag - får man en extra ledig dag i år, då den infaller på en söndag. Samma år som det dessutom var skottår. 2016 måste vara varje arbetsgivares våta dröm. 


Frukost på sängen, välkomstbubbel på rummet, lugn oas vid poolen och lyxfrulle. På ett och samma dygn!

Alice 1 år!

Igår fyllde lilla Alice redan ett år. Som tiden går. Detta firades naturligtvis med tårta, paket och kalas. Victor blev jätteglad för alla Alices presenter. Men inte deppade Alice ihop på grund av detta. Nej, hon var fortfarande födelsedagsgris och festens höjdpunkt. Roligt, tyckte Alice. 


Gladare, gladast. Inte varje dag man fyller år. 

Hissie

En selfie i hissen borde väl bli just en hissie. Nyvaken, nycyklad, småkall och småvarm - på en och samma gång. Det bäddar ju för en fantastisk bild. Snart snart är mössan ett minne blott!




RSS 2.0