Hårnytt

Jag glömde helt bort att ta en bild på mitt nyklippta, omständligt färgade för att bli av med allt det gula, hår. Nu är det sista refrängen innan hårtvätt, och håret är väl inte riktigt vad det var när jag klev ut från salongen. Cykling i regn och blåst, uppsätttningar och träning har gjort sitt. Nu går det bara utför. Men bilden är inte enbart  för hårets skulll. Notera även mina nypåfyllda 6D-ögonbryn. 

 

 
Här var jag INTE glad. Men hur skulle jag kunna vara det, när min förkylning har tagit nya - helt oanade - höjder? Jag är glad om den går över till semestern. 

Efterdyningarna

En fullspäckad vecka, som toppas med midsommar, och jag går och blir förkyld. Förmodligen en AC- och solbadande-relaterad förkylning, men ändock. Timingen kunde inte vara sämre. Veckan består - förutom av en himla massa möten - även av en himla massa unn. Unn, som omvandlas till stress när jag känner att jag inte riktigt får ihop det. Men när veckan är över ska jag ha hunnit med både hårborttagning, ögonbrynspåfyllning och frisörbesök. Som en helt ny människa!



Här ligger jag förkyld och dan, på väg att somna, vad det ser ut. Men i själva verket är det bedövningssalva som håller på att verka på ögonbrynen innan påfyllningen av 6D-ögonbryn. Efterbild utlovas inom kort. 


Mallorca

Anledningen till mitt låååånga uppehåll stavas Mallorca, varifrån jag nyss är hemkommen från semester. Och dessförinnan var det så mycket sjå med barn och jobb och nya utmaningar att ta ställning till att det helt enkelt inte funnits tid. Men. Nog om det. Mallorca, sade vi. En fantastisk grönskande liten ö på behagligt flygavstånd från Malmö. Vi bodde på en resort som var mycket populär, inte minst hos den brittiska arbetarklassen. Maten var nog också det, men föll kanske inte riktigt mig i smaken. Vi hann dock med ett par utflykter under vår vistelse och provade då även på de mer positiva sidorna av den spanska matkulturen. Bland annat en lunch som gick loss på det facila priset 207 euro. Smakar det så kostar det. 

 

 
En avstickare till fantastiska Deia. Där kan man köpa hus för tre miljoner. Euro. Det har både Sharon Stone och Robert de Niro slagit till på. Själv var jag glad över att slippa all inclusive-maten och mitt stora glas cava. Herregud, en kvinna måste väl få leva!?
 
 
Dagen därpå bar det av till östkusten, närmare bestämt Cala Torta. Fantastiskt fint, men också årets varmaste dag. Det blev en härlig fisklunch (som så mycket annat inte heller var gratis) och ett snabbt dopp i böljan blå. Det var lika härligt som det ser ut på bilden. 
 
 
Och barnen - de lekte och stojade. Bad, glass och bus stod på agendan. Men när jag i bilen från flygplatsen frågade Victor vad som varit det bästa på resan höll han stolt upp sin högerarm och sa "armbandet", syftandes på det fula hotellbandet som gav oss tillgång till all inclusive. 

Early bird

Här är jag i hissen på jobbet - IDAG! Klockan är inte ens sju och det är superruggigt ute. Vad passar då bättre än att dra på sig trenchen från Filippa K? Och sköna dojor från Rizzo. 

 

 

RSS 2.0