Skolstart

I förra veckan startade både förskola och skola. Mycket nytt och många olika ställen att lämna och hämta de små på. Jag hade ett par dagar på förskolan då jag skulle vara med. Det var faktiskt inte så farligt som jag befarade utan ganska mysigt att spendera lite tid med Otto och se honom i hans kommande förskolemiljö. Samt att träffa hans storasyster på rasterna såklart. 

(null)
(null)
(null)

Otto lekte fint både ute och inne, men roligast var såklart att bli runtkörd av Alice. 

Vad Victor gjorde medan vi skolade in den lille i väntan på skolstarten?

(null)

Tja, bakade bullar hemma hos mormor, bland annat.  Sedan kom den stora dagen. Det var en glad, stolt och lite blyg kille som traskade iväg till skolan med nya väskan på ryggen. 

(null)
(null)

Även småsystrarna till de - numera - stora killarna tyckte det var spännande på skolgården. Nästa vecka kör vi fulltid för alla. Undertecknad inkluderad. 


Back to reality

För ett litet tag i alla fall. Jag har varit inne och jobbat i en och en halv vecka innan det vankas inskolning för Otto och den ljuva semestern - med alla dess sovmorgnar och lugna stunder - är ett minne blott. 

Att inleda första jobbveckan efter semestern på en torsdag var en fullträff. Två dagar - sedan helg igen! Kanske den sista med riktigt fint väder. Jag fick min försenade födelsedagspresent av Erik - en SUP-bräda. Eventuellt mer en gåva till honom själv än till mig. Högst eventuellt. 

(null)

Han paddlade på. Till ön och tillbaka. Jag paddlade också, men det ville ingen föreviga. 

(null)

Vi som stannade på land hade inte tråkigt mellan badvarven. Sedan blev vi hungriga; åt lunch, köpte glass och tog en promenad. 

(null)

Det var en helt fantastisk lördag och en nästan lika fantastisk söndag. Den spenderade vi dock på Ribban, där det fanns aktiviteter för ALLA, men framför allt för barn i talför ålder. 

(null)
(null)

Skumbad och hoppborg, för att nämna några saker. Sedan var det måndag och dags för jobb och tillhörande bokslut. Jag har dock hunnit med en del annat skoj ändå. Lunch på stan, bokklubb i Trelleborg och grillmiddag på altanen. I elfte timmen - sista fredagen för i år - hann vi även med ett efterlängtat besök på Sommarlov! Barnen var eld och lågor. Malin, Alex och Sommarskuggan på samma ställe. På måndag sitter vi bänkade vid sändningen.

(null)

Glada barn med alla programledare på inspelningsplatsen. 

(null)

På kvällen grillade vi korv, hamburgare och drack vin på altanen. Kan ha varit sommarens sista grillning. Samt sista utemiddag. Jag ska dock inte klaga. Det har varit en fin sommar!

RSS 2.0