Hämtningsoutfits

Egentligen är det ju outfits för hela dagen, men det är oftast när jag hämtar som jag är på språng och träffar andra människor. Hösten kom, med besked, och jag har äntligen fått dra fram lite höstkläder ur gömmorna. 

Efter pandemi och graviditet har jag 1. Glömt vilka kläder jag har, 2. Glömt hur man klär sig och 3. Tappat bort min stil. Jag gör ett försök att komma tillbaka på alla tre punkterna. 

(null)

Väst är det absolut bästa plagget just nu. Väst är bäst, helt enkelt. I kombination med stickat rea-kap från Rodebjer (som helt hade glömts bort i garderoben), favoritjeans från Totême och favoritboots med över åtta år på nacken från RM Williams. Jag kommer gråta den dagen de inte går att använda längre. Mest för att det är så sablans dyrt att köpa nya. 

(null)

Här med kavaj (!!) på. Älskar kavaj! Älskar rutigt och fodrat. Perfekt att slänga på sig över vad som helst dagar det inte regnar. Här tillsammans med grova (chunky på modespråk?) boots, som i sin tur är perfekta att trampa igenom vattenpölar i. Båda från & other stories. 

Frisyren på båda bilderna är urtunnat amningshår, som enbart fungerar i en ful tofs med syfte att tappa så lite hår som möjligt under dagen. Återkommer eventuellt med tutorial för denna senare. 



Lilla Hedda

Lilla Hedda börjar bli stor. Hela fem månader och sitter numera i "riktig stol". Tiden går FÖR fort, för att använda en nött gammal klyscha. 

(null) (null)
(null)

Glad och nöjd i IKEA-stol, vare sig det är hemma eller på restaurang. På dagtid, ska tilläggas. På kvällarna är hon lite orolig och vill helst bara gnälla. Tur att hon är gullig då. 

RSS 2.0