All black everyday

Om det någonsin föreligger några osäkerheter kring klädvalet; klä dig i svart! Det går naturligtvis att kombinera flera olika nyanser av svart, men grundregeln är alltid detsamma. Måndagmorgnar är till exempel stressiga för mig, då jag sköter lämning och hela ruljansen på morgonen och det finns noll tid över till att stå och vela i garderobeen. Vad jag gör? Just det - svart!

(null)

Just i måndags piffade jag upp det hela med en lite (med betoning på lite) färgglad scarf från By Malene Birger. I övrigt; gråsvart och svart från Totême. Gräslig belysning på E.ON:s personaltoalett. 



Full fräs

Helgerna är verkligen full fart framåt! Alla aktiviteter - för stora som små - intryckta på ynka två små dagar. Helgen som gick bjöd dessutom på fotbollsmatch i Staffanstorp, vilket medförde extra insatser; såväl tid- som resursmässiga. 

Tennis, fotboll, dans och simskola avlöste varandra på löpande band. Lyckligtvis hjälpte mormor till att passa lille Otto så jag kunde flänga runt på cykel med Alice till diverse utsvävningar. 

(null)
(null)
(null)

Här är hon till exempel på dans och simskola. När man ser bilderna kan man lätt få det felaktiga intrycket av att hon var glad och lycklig hela dagen. 

(null)

Otto fick följa med till tennisen i lördags, där han intresserat följde varenda boll. Alla andra åskådare stirrade ner i sina mobiler. Inklusive Mats Nileskär, som var där! 

(null)

Victor börjar bli en van matchdeltagare vid det här laget. Notera fotarbetet. Det kan vara en blivande Zlatan vi har att göra med. 

(null)

Och viktigast av allt; även jag hann riva av ett pass medan Alice dansade loss på Fair Play! 45 minuter. Vad mer behövs?

Nu är jag mer än redo för en ny arbetsvecka. Förhoppningsvis utan vab-avbrott, men med någon slags gudomlig insikt i vad sjutton det är jag sysslar med på jobbet.. Fortsättning följer!

Ny månad, nya tag

Helt plötsligt befinner vi oss en vecka in i oktober. VART TAR TIDEN VÄGEN? Mitt gamla jobb känns som ett - romantiskt - minne blott och mitt nya känns - en vecka in - som ett virrvarr av nya intryck, nya system och oklarheter. Så allt är som det ska. Frågan är bara hur länge jag ska orka känna såhär. Att alltid vara ny. Förhoppningen är väl att förr eller senare hitta rätt. Eller att vara mycket bekväm i att aldrig göra det och bara vilja testa nytt hela tiden. Oavsett vad det landar i blir det säkert en väldigt bra erfarenhet. Vi hoppas det. 

Den nya jobbveckan kom tillsammans med höstens första förkylning, höstens första pms och den riktiga höstkylan. Det kan ju nästan inte bli bättre. Jag var helt oförberedd på nästan allt, men framför allt på det sistnämnda. Strumpor har jag inte använt den jag-vet-inte-när och även resten av garderoben är klart sommarväderbetonad. Så pass att ingenting är anpassat för strumpväder eller mössa och vantar. Om min förkylning inte hade hindrat mig från allt annat än att vila på sofflocket hade jag kanske styrt upp situationen, men det går sparas till den här veckan. Hösten är ju trots allt den härligaste årstiden. Väder- och modemässigt! 

Ett lite komprimerat inlägg, men jag vill egentligen bara säga att nu kör vi! Nystart på riktigt! Nytt jobb, ny årstid och nya omtag med bloggandet. Det blir kul!

(null)
(null)
(null)

Snälla små gullungar, håll oss vab-befriade i höst!

RSS 2.0