Torsdag!

Jag har upplevt mer spännande torsdagar, det har jag. Men också mer o-spännande. Så förutom en dag fylld av jobb har jag cyklat hem, lagat mat, sprungit en runda (!!), pustat ut och ordnat cirka en miljon ärenden. Alltifrån nattningar till bankärenden och bad av smutsiga barn. Varför bad? 

(null)
(null)

Jo, det har varit förskolans dag! Med tillhörande ansiktsmålning, lekar och tävlingar. Victor vann kasta stöveln. Jag hade inte hjärta att påpeka att det är den näst vanligaste orsaken till helkroppsförlamning. Den vanligaste är bilister som knäpper upp bältet efter att ha voltat med bilen. Det KAN vara så att det jag skriver inte stämmer helt. Men typ. 

(null)

Om jag gjort mig förtjänt av det där vinglaset? Jajemen! Jag hade ju sprungit och allt. Andra gången för i år. 5 kilometer, sedan var jag helt slut. Kan också tillägga att det inte blåste lite. Första löprundan som de sista kilometrarna gick bra mycket snabbare än de första. 

(null)

Vad mer är nytt? Ja, förutom att 25 manliga delstatssenatorer i Alabama har röstat för ett synnerligen kontroversiellt lagförslag gällande ett abortförbud. Kort sagt; abortförbud, även vid incest och våldtäkt. Blessed be the fruit. Hur kan någon man - eller kvinna för den delen- ta sig rätten att bestämma över en annan människas kropp? Jag kan inte säga det bättre än hejhejvardag. 

(null)

Och nu? Nu laddar jag för fredag och en helg med 40-årsfest, dansuppvisning och simavslutning! Även nästa vecka blir fullspäckad. På ett positivt sätt!




Sköna maj

Nu har snart halva maj gått och första halvan har väl inte direkt varit skön, men intensiv. Idag kände man dock äntligen lite vårvärme och jag hoppas att det innebär att våren har anlänt. På gott och ont. Just denna helg har det dock passat utmärkt då Victor haft sitt stora 6-årskalas i helgen. 12 barn skulle utfodras och underhållas i två timmar, vilket kan låta lite, men var mer än tillräckligt. Imorgon fyller han 6 år. Stora killen!

(null)

Underhållningen stod den här hoppborgen för. Ett bra alternativ om man inte vill eller orka hitta på andra lekar, men också en riktig barnmagnet. Alla grannbarn har varit och sprungit hos oss. Hela helgen. Intresset för att sätta basketskott eller hoppa säck på kalaset var dock ljummet. 

(null)

Alice var ett av få barn som faktiskt ville äta. De andra hade mer siktet inställt på att - just det - hoppa. 

Nu laddar jag batterierna för morgondagen; tidigt morgonmöte, följt av ännu fler möten och - såklart! - Victors sexårsdag. Jag ska bara hinna köpa lite presenter också sedan blir det inget firande i den här familjen förrän.. min födelsedag!

RSS 2.0