Otto, 5 år!

I lördags fyllde Otto äntligen 5 år. Som han har längtat. Han har längtat så länge och så mycket att han till och med var inne på att han skulle fylla 6 år. 5-årsdagen kan helt enkelt inte ligga så långt bort i tiden. Men så plötsligt var det dags!
 
(null)
 
Det var längesedan vi hade en födelsedag i familjen så alla var lika taggade. Alla ville hjälpa till med Ottos - inte helt blygsamma - samling presenter.
 
(null)
 
Lyckligtvis fyllde Otto år på en lördag, vilket innebar noll stress att komma iväg till diverse förehavanden.
 
(null)
 
Födelsedagsfrukost och en femma i bullen. Äntigen en hel hand!
 
(null)
 
Och födelsedagsbarnet själv var på strålande humör!
 
(null)
 
På eftermiddagen blev det tårtkalas och fler presenter. Bästa presenten kom från mormor; en Messidräkt med tröja, shorts och strumpor.
 
(null)
 
Själv bytte jag också om till kvällen, men körde på en mindre fotbollsfokuserad outfit. Svart, för ovanlighetens skull.
 
Nu laddar vi om batterierna för fler födelsedagar. En av fem på sex veckor avklarad. Lika bra att lämna ballonger och girlanger uppe ett tag framöver.

Flyttstök

Dagen jag har längtat efter - och fasat för - sedan november var äntligen här; den stora flyttdagen! Allt slit, packande och rensande skulle äntligen ge utdelning. Som tur är satt takterna kvar sedan sist vi flyttade och jag körde en snabb - mental - lessons learned och började packa i god tid och minimerade flytten till endast två dagar. Dag 1 tog vi alla "småsaker" och dag 2 kom flyttbilen. Resultatet?
 
(null)
 
Kartonger, kartonger, kartonger. Tänk när det finns energi att packa upp allt detta...
 
(null)

Livet utan internet i ett nytt, stort (och kallt) hus. Utan internet kan man lika gärna sova. Vad annars?
 
(null)
 
Och så målbild nummer 2. Lämna lägenheten för gott. Känslan av att ha den urstädad, tom och färdigbesiktigad var oslagbar.
 
(null)
 
Om jag kommer sakna lägenheten? Förmodligen inte alls. Om jag kommer sakna pendlingen ut till barnens skolor? Definitivt inte alls.
 
Så.. Nu står vi i ett nytt, oinrett hus. Fortsättning följer.


RSS 2.0