2020

Det är inte bara nytt år, utan även ett helt nytt årtionde. Vi befinner oss redan en dryg vecka in i det nya. Tjugotalet. Som för mig egentligen innebär något helt annat. Tiotalet susade förbi. Jag var gravid länge; födde tre barn, flyttade två gånger, bytte jobb tre gånger och efternamn en gång. Växte ingenting på längden, men växte både som människa och inombords. Jag kände en kärlek jag inte visste var möjlig. Gånger tre. Och det är detta jag tar med mig in i det nya årtiondet. Förhoppningsvis bjuder även detta årtionde på någon flytt och ett eller annat jobbyte, men inga fler barn eller namnbyten. 

Året avslutades med ett otroligt långt jullov. Det var mysigt att vara hemma länge med barnen, men alla var lika glada när jobb och skola drog igång i tisdags igen. Nu håller vi tummar och tår för vabfria oxveckor. Om 13 veckor infaller påsken - nästa längre ledighet. 

(null)

Jag avslutar inlägget med den enda bilden som togs på nyårsafton. Har man roligt så har man. Och då finns ingen tid över för kameran. 

RSS 2.0