Greklandsoutfits

Under en sommar som mest har präglats av regn än så länge (och framöver, om jag utläser prognosen rätt) var det kul att i alla fall på lufta sommarkläderna en liten sväng i Grekland. 
 
(null)
 
På min födelsedag fick jag en chans att bära denna röda kreation, som inhandlades för ett par år sedan, men bara plockas fram när jag åker utomlands. Senast i Kroatien, nu i Grekland. Nu hänger den i garderoben igen och lär väl göra det.. tja, ett tag.
 
(null)
(null)

En svart tubtoppsklänning men lite för genomskinliga ben kankse inte gör sig på jobbet, men gott och väl på ett stekhett Kreta.
 
(null)
 
En mycket dålig bild på en i övrigt ganska omtyckt outfit. Eftersom jag solade axelbandslöst konstant (bye, bye konstiga ränder) fick jag ju också passa på att bära axelbandslöst på kvällarna. Tillsammans med ett par silkiga knälånga shorts i gräll färg från Rodebjer. Me like!
 
(null)
 
Och tränades gjordes det väl lite halvdant. På gymmet fanns det någon slags svalka, men efter ca tre minuter var jag genomsvettig. Kläderna ovan - med en touch av camel toe - var på tok för varma för gymmet.
 
(null)
(null)

Slutligen fick jag lufta magen i en klänning jag aldrig riktigt lyckats komma överens med. Jag har svårt att förstå hur den ska knytas och hur högt upp den ska sitta, men en riktigt varm sommar skulle den kunna bli en favorit eftersom det är en spännande modell. Döljande och avslöjande på samma gång. 

Jag känner mig inte redo för höstmodet riktigt än, men visst kan man köra på bara ben och stickat en lång bit in på hösten!? 



40-årsdagen

Dagen jag har tjatat om i nästan ett år har nu både kommit och gått. Den stora 40-årsdagen firades ganska avskalat i ett 38-gradig Grekland. Precis som jag ville ha det.  

(null)

Sista morgonen på hotellet. Frukost ute, följt av en dag vid poolen. Det enda man orkar med i hettan. 

(null)
(null)

På kvällen tog vi fördrink på hotellet och skippade sedan för en gångs skull den traditionella all inclusive-menyn och gav oss ut på "stan" istället. 

(null)

Började med Aperol spritz..

(null)

.. följt av grillad sea bass. 

(null)

Födelsedagen innefattade allt jag kunnat önska mig; sol, bad, god mat och en frisk familj. Nu är jag taggad för att se vad 40-årsåldern har att erbjuda!

(null)

RSS 2.0