Dagens för gamla goda tiders skull

Det var ju ett bra tag sedan vi körde en dagens. Sååå.. Här kommer den!

(null)
(null)

Inget särskilt alls. Förutom underbar bouclestickad tröja från Toteme, svarta byxor och snörkängor. Och ett ben, som inte riktigt ser ut att hänga med. 

Nystart!

Nytt år! Nytt jobb! Och nya resolutioners att ta hänsyn till på gymmet.. Jag vet att 2022 var ett stressigt och värdelöst år här inne, men nu är jag på banan och taggad på att SKRIVA igen. Eller? Varken motivation eller humör är på topp just nu samtidigt som jag är mitt uppe i en stökig upplärning och jobbig flytt, men jag tänker ändå att 2023 är året jag kommer tillbaka. Häng med!
  (null)
 
På nytt jobb. Hade glömt hur svettigt det är att vara ny.

(null)

På gymmet. Svettigt på ett annat sätt! Här är det många nya, som inte verkar bekommas alls över att de inte hör hemma här. Längtar till februari!
 
(null)
(null)

Och nytt år - nya sjukdomar. Här har vattkopporna härjat sedan juldagen och nu har vi massa nya sjukdomar att se fram emot i år. Vabruari är på ingång!


Gott slut!

Så var 2022 till ända. Jag har svårt att göra en resumé över året för jag har fortfarande inte landat i om det var bra eller dåligt. Men fort - det gick det. Och nyårsafton spenderades precis som julafton i Ystad. Vårt go-to-ställe när det vankas fest.
 
(null)
 
Killgänget i soffan. Alltid överskott på killar i alla sammanhang.
 
(null)
 
Småtjejerna höll dock ställningarna på sitt eget lilla vis. Genom att vara uppklädda och bråka om samma leksaker. Gulligt, ändå!
 
(null)
 
Och så den stora tjejen! Glad och förväntansfull över ett nytt år. Med tomtebloss skålade hon in det nya året i ösregn. Skånskt nyårsväder as its... worse!?
 
(null)
 
Jag och Erik skålade också in nyår. Erik var ju chaufför och skålade i alkoholfritt, men en skål är väl ändå en skål? Nu laddar vi för ett 2023 som kommer att bjuda på nya jobb för oss båda, en flytt och vem vet vad mer?!
 
(null)
 
På nyårsdagen var det ingen rast, ingen ro. Jag skulle upp och ta bild till passerkortet på mitt nya jobb, som börjar imorgon. Ett projekt jag har fördröjt länge nog. Det här får duga. Imorgon kör vi - hur osugen jag än må vara. 

RSS 2.0