Slut

Det är inte bara september som är slut nu, även jag är helt färdig. Inte mindre än två högintensiva träningspass klämde jag in efter jobbet idag och ligger nu utslagen i sängen och undrar stilla när jag kommer att kunna använda benen igen. Inte denna vecka, om jag får dra till med en kvalificerad gissning.

Annars då? September har mest bestått av tråkigheter, såsom otaliga mängder vab, men även en klimatutmaning med jobbet, lite jobb och lite träning. Kort sammanfattat. Och festligheter! Förra veckan klämde jag både in sommarefterfest med jobbet och tjejmiddag. Sen var det fullt i kalendern. Månaden har antingen varit så ospännande eller händelserik att jag knappt lyckats ta en enda bild, så istället för att bjuda på en trött selfie bjuder jag på det senaste - och enda - alstret i mobilen sedan jag sist bloggade. Alice i sina nya gympabyxor på väg till gymnastik. Söt som socker. 

(null)

Oktober månad SKA bli månaden då jag ska bli bättre på att använda min nya fantastiska kamera. Looovar jag...

Ljuva september

En bra bit av september har passerat, men den milda sensommarvärmen håller fortfarande i sig. Bortsett från att jobb, skola, förskola och alla aktiviteter nu har dragit igång på riktigt har även coronasmittans oändliga vab-dagar gjort detta. Minsta lilla hostning framkallar ett samtal om omedelbar hemgång. Och där får man stanna tills två symtomfria dagar har uppvisats. Hur kul är det för en tvååring som kan snora i oändlighet? Det känns som om det kommer att bli en kul höst. 

(null)

Förkylningsastmatikern Otto har varit hemma så mycket att förskolan numera är en exotisk plats för honom. 17 av 24 dagar stannade han hemma. Här ovanför är han nöjd över att ha stulit ett äpple i affären sista dagen på andra ronden av hemmavarandet. Om han inte kan vara iväg varje dag resten av hösten vet jag inte vad jag gör. 

(null)

Alla aktiviteter har som sagt dragit igång. Och med alla menar jag MÅNGA. Alice går på fotboll, tennis, simskola och gymnastik. Victor har samma, men basket istället för gymnastik. De senaste veckorna har varje söndag ägnats åt cup OCH Erik är med i tre olika tennisföreningar och spelar fotboll på måndagar. 

(null)

Själv då? Jo, jag har ju min älskade kvinnoträning och har nu även köpt gymkort efter ett halvårs uppehåll. Bästa köpet i år! Jag har verkligen saknat mina lunchpass med GRIT och att bara gå dit och LYFTA. Känna av stämningen och höra skivstängerna vibrera. Tyvärr är mitt gymmande lägst prioriterat i hierarkin av aktiviteter. 

RSS 2.0