Sista dagen i januari

Äntligen är januari slut. Bara timmar återstår av denna evighetslånga och utfattiga månad. Jag minns inte ens vad jag gjorde på nyårsafton för att det var så längesedan. Men snart väntar februari - ytterligare en seg liten slaskmånad som just i år är extra lång. Men förhoppningsvis bjuder den på mer sol, mer pengar och lite ledighet. 

(null)

Försöker frammana vårkänslor med hjälp av tulpaner. Färskt vatten till blommorna gånger två. 

(null)

Nytt jobb - ny hiss. Januaris sista dag i Acne på jacka, mössa och tröja. Och den obligatoriska kaffetermosen. 

(null)

På grund av sin längd har jag hunnit med oräkneliga träningspass i januari. Inget ont som inte för något gott med sig. 

Nyårsafton

Efter en evighetslång hosta, som tog ny fart i juldagarna, kom nyårsafton och hopp om hälsan. På grund av ett evinnerligt hostande och dålig sömn firade vi hemma - bara familjen. Precis som jag vill ha det. 
 
(null)
 
Jag lyckades få alla att klä upp sig och ställa upp på bild. Inte helt lätt med julafonsfotandet i färskt minne. Men skam den som ger sig.
 
(null)
  (null)

Nyår equals hummer. Och champagne! Och noll stress när det bara är familjen och inga gäster att bry sig om. 

(null)

En familjekonstellation, en outfit. Och brist på en i Heddas fall.
 
(null)
 
Delar av familjen del 2. Här hade jag svidat om till långbyxor och en topp, som jag aldrig verkar få användning för. Alice bytte också till byxor av förekommen anledning och Hedda lyckades få på sig en klänning. Erik oförändrad.
 
(null)
 
Fyrverkerier i ösregn från fönstret. Bättre bilder har väl förekommit. Både bättre och sämre nyårsaftnar också, men denna var ändå helt okej. Regn och rusk och pigga barn. Och även pigga föräldrar dagen efter, vilket kändes otroligt välkommet. Bakfylla känns väldigt 2023. Nu ser jag frame mot ett nytt år - trots att januari är något av det värsta jag vet. Men sedan! 2024 - bring it on!



RSS 2.0