Sedan sist

Sedan sist har det hänt MASSVIS. Bland annat har jag tagit två turer till Stockholm den senaste veckan; en gång för bröllop och en gång för jobb. Business and pleasure. Fast tvärtom. Bröllopet var magiskt och vädret - som kommit och gått - fantastiskt. Efter en helhelg med barnen på bortaplan väntade en kort vecka och sedan ett återbesök till huvudstaden. Denna gång för obegripliga möten och en session på Wallmans. Som publik, ska tilläggas. Och inte tog det slut där. Jag hann knappt hem och vända innan det var dags att bege mig till Ystad igen för att sitta barnvakt. Med mina egna barn i släptåg. Nu ser jag mycket fram emot ett par dagar - eller kanske rentav - veckor på hemmaplan. Borta bra, men hemma bäst!



Brudparet! Hålligång på dansgolvet, hålligång på gräsmattan och hålligång på altanen. 

Victor 3 år!

I fredags fyllde lille Victor 3 år! Detta firades naturligtvis med pompa och ståt i dagarna två. I fredags hade vi paketöppning och sång på morgonen, följt av lek på förskolan och sedan fler paket, pannkaksmiddag och glasstårta på kvällen. 

I lördags kom mormor, moster och kusinen och firandet - liksom en strid ström av presenter - fortsatte. Jordgubbstårta, saft och kakor. Socker, socker, socker. Men man fyller bara år en gång per år och Victor verkade otroligt nöjd med sin födelsedagshelg. Nu väntar detox fram till midsommar. 


Victor, presenter och snask. Födelsedagshelgen i ett nötskal. 

Klänningsdilemma

Redan nästa vecka ska vi på smokingbröllop - och jag har ingenting att ha på mig. Alla klänningar hemma är för korta och alla i affärerna är.. slutsålda! Hur har min framförsikt kunnat vara så dålig? I lördags pallrade jag mig i alla fall i väg till Skräddarhuset och provade i vad som kändes som - och vad som var - timmar. Utan någon direkt framgång, men kanske med en liten hint om vad det blir. 


En dramatisk grön långklänning kanske inte passar på ett majbröllop. Samtidigt som priset inte riktigt passade min plånbok. 


Den här då?

Maj - välkommen

Maj har ju pågått ett tag nu, men jag har haft fullt upp med bokslut och Kristi himmelsfärd så det har helt enkelt inte funnits tid för uppdateringar. Bokslutet var om möjligt ännu mer svårsmält än vanligt på grund av en extremt omständlig organisationsförändring. Det finns få företag som uppskattar organisationsförändringar mer än Fujitsu. Problemet var att den inte riktigt är på plats, men bokslutet låter sig inte vänta. Såklart. Så en extra helgdag mitt i veckan var mer än välkommen. 

Jag och barnen lämnade Erik ensam hemma för vila och egentid och åkte från ett soligt Malmö till ett ännu soligare Ystad för häng med moster och lillkusinen. Det var så trevligt att vi spenderade natten där och efter ytterligare en solig heldag tog vi tåget tillbaka ikväll. Nu klipper ögonen och sängen kallar, men först en bildkavalkad från dagen. 


Mycket häng på den välklippta gräsmattan rätt och slätt. 

RSS 2.0