39!

Så att ännu ett år passerat och jag har blivit ytterligare ett år äldre. Det här är även sista året innan 40! Vad hände med 30-årsåldern egentligen - vart tog alla bra år vägen? Obegripligt! Men jag antar att jag varit alltför uppfylld av jobb, graviditeter och barn för att ha tid att stanna upp och reflektera. 

Åter till födelsedagen. En bra dag förutom en smärre incident med en borttappad vigselring. Jag blev väckt av skönsång,  presenter och sedermera frukost med hela familjen, följt av sen lunch i Skanör, träning, middag och packning inför morgondagens semestertripp. Tajmingen är inte alltid på topp. 

(null)

Här sjunger de. Vissa pigga, vissa halvvakna, alla halvnakna. Och Alice i mitt gamla nattlinne från NK på 80-talet. Låt oss ta en närmare titt på det. 

(null)

Jordgubbsnattlinnet i lila. Otroligt att några trådar fortfarande hänger ihop. 

(null)

Lunch på Badhytten i Skanör. Jag åt moules; en het och mäktig historia som jag kanske inte väljer nästa gång. Jag måste lära mig att alltid gå på de säkra korten. 

(null)

Drack även ett glas chablis, som var ett säkert kort. 

(null)

Födelsedag innebär finklädd. Jag invigde min enarmade färgglada klänning i bäckombölja dagen till ära. 

(null)
(null)

På kvällen blev det ännu ett klädbyte. Och tomtebloss i brist på ljus. 39 år och tillbaka på ruta ett. Boende i lägenhet i stan igen. Större familj än någonsin, mindre lägenhet än någonsin. Kaoset är totalt. Jag HOPPPAS att det bara kan bli bättre till 40-årsdagen. Till dess önskar jag mig inte bara en - utan två! - hus. För vad är egentligen livet utan sommarstuga? Det är den enda frågan jag har grubblat på i sommar. Svaret följer eventuellt. 


RSS 2.0