Livet

Livet rullar på - på gott och ont. Lycka och sorg i en salig blandning. Och plötsligt befinner vi oss mitt i högsommarvärmen. Det är juli imorgon och en annalkande semester i sikte. Bara ett bokslut kvar först. 

Den senaste veckan har varit.. intensiv. Tråkiga besked, en intensiv jobbvecka med en Stockholmsresa ebbade slutligen ut i uppsägning och.. lättnad. Jag sa alltså upp mig i fredags och kan väl helt ärligt medge att jag går från någonting snarare än till någonting. Men. Inte en dag för tidigt. Helgen har spenderats hos mormor och på stranden. Kameran har i vanlig ordning hållit sig vilande, men jag ska ändå försöka - i bilder - att sammanfatta den senaste tiden. 

(null)
(null)

För två helger sedan åkte jag till Stockholm IGEN för att gå på en möhippa. Något som inte händer mig alltför ofta. Det var strålande sol; brunch, tennis, bubbel och fest. En lyckad - men dyr! - dag. Bröllop nästa!

(null)
(null)
(null)

Det har varit midsommar! Även då bjöd vädret på sol, vilket kändes väldigt lyxigt. Och ovanligt! Värdparet bjöd på ett traditionellt midsommarfirande i en STOR trädgård med något för alla. 16 vuxna och 14 barn räknade jag sällskapet till. Det var alltså inte en lugn stund. 

(null)

Alice har gått på sitt första kalas! Det var en lycklig tjej, som midsommarhelgen till ära hade blommor i sitt hår, som lämnades av i Djupadalsparken. Storebror var också med, men hade fullt upp med sitt. Hela, hela tiden. 

(null)

Förutom när han dagen efter äntligen fick gå till frisören för att klippa sig som doldis-idolen Henry Danger. Nu är det ett ständigt fixande och kammande med nya frillan. Framför allt tycker jag att det verkar skönt att han har en bar nacke när värmen är här. För det är den. Idag var det 30 grader och dagen har spenderats på stranden. Nu strilar dock ett efterlängtat regn, så vi får se vart det landar. För min del kan det gärna vara mulet en vecka nu, när jag ändå bara ska sitta inne på ett kontor. Sedan - semester!


Juni

Veckorna rullar på och jag har just inte tid med någonting, förutom att jobba, äta, sova. Det är dock inte helt sant. Sanningen är den att jag har tid till ganska mycket, utom just att blogga. Sedan sist har jag både hunnit med 40-årsfest, konferens, en Stockholmsweekend, klämdagar och massa familjetid. Bland annat. Här kommer en recap. 

(null)

Systrarna gick på fest och jag hittade ett filter, som jag tyckte var lämpligt att använda. 

(null)

Dagen efter hade Alice dansuppvisning. I glitterkjol och blommor i sitt hår svängde hon sina lurviga. 

(null)

Därefter bar det av till Stockholm. Först för konferens med jobbet, därefter utforska Södermalm med bokklubben. Här är vi alla i hissen på väg ut. 

(null)

Och här njuter vi av ett glas i Vitabergsparken. Kajsas i parken - den enda serveringen. 

(null)

Efter vi kom hem började mitt nya liv. Spinning på en måndag. Inga onyttigheter, inget vin. Det höll... en måndag. 

(null)

Sedan var det Eriks tur att vara nyttig. Ett helt marathon kämpade han sig igenom. Sedan kom han hem - sårig och utmattad. 

(null)

Medan han var iväg åt vi glass i solen. Alla var med!

(null)

Sommaren kom.. och gick.. och kom igen. Just nu är läget lite oklart. Men vi fick en halv stranddag i förra veckan och de modiga badade till och med. Jag tillhör inte den skaran. Obviously. 

(null)

Det gjorde inte heller den här killen, även om han uppskattade att pilla på stenarna. Allt som gör en smutsig!

Nu är nedräkningen till semestern i full gång. På något sätt känns det som om den redan har börjat. Eller är det bara jag som är allmänt utloggad? Ett par veckor till ska jag väl stå ut? Ett gäng avvikelsemöten, 23 anbud som ska lämnas in och ett bokslut till är det "enda" som återstår!

RSS 2.0