Midsommar

Till allas stora förvåning blev det en riktigt varm och solig midsommar. Som svensk blir man nästan helt ställd av detta; vad gör man när det inte är ömsom regn, ömsom sol på midsommarafton? Tja, man gör det bästa av situationen helt enkelt och njuter så länge det varar.
 
(null)
 
Vi drog till traditionsenligt midsommarfirande, som varit inställt i två år på grund av pandemin. Det var sång, dans och majstång. Allting som innefattar en riktig midsommar.
 
(null)
 
Barnen var försiktigt positiva. Otto körde förskolekransen i papp.
 
(null)

Alla vet att det är vitt eller bl,ommigt som gäller på midsommar. Jag körde på det förstnämnda, vilket visade sig vara ett smart val med tanke på värmen.
 
(null)
Erik körde också på vitt och vattenkammat hår. Strax efter bilden togs kastade vi oss i havet och den fina frisyren var ett minne blott.
 
(null)
 
Blommig pappersduk, rosé och blommor plockade i trädgården. Åh, vad jag kommer att sakna vårt hus dagar som dessa.
 
(null)
 
Även Alice plockade blommor senare på kvällen. Sju för att vara exakt, under tystnad, som hon sedan sov med under huvudkudden för att drömma om sin tilltänkte. Ett något förlegat koncept kan tyckas, vars enda effekt var att det stank gamla blommor i hennes rum på morgonen... 
 
Tack midsommar för det här året! Den sista i huset, så vemodigt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0