November rain

Med undantag för idag har det praktiskt taget regnat hela november. November är vanligtvis en grå och trist månad som man bara ska klara sig igenom, men just i år duggar fester och tillställningar tätt. Detta i kombination med någon slags skarp deadline på jobbet gör november till en hektisk period. För att inte tala om att den föregås av halloween och efterföljs av julen. Halleda!

Halloween, ja. Förra veckan var det dags för vad som har kommit att bli årets höjdpunkt. Det hade varit fester i både skola och förskola, men själva bus eller godis-momentet inföll ju på Halloween. Det var kaos! Med facit i hand borde jag ha jobbat halvdag. Jag pyntade huset till tänderna, tände lyktor och köpte godis för ett par hundralappar. Sedan började anströmningen av små häxor, skelett och vampyrer samtidigt som jag gick med Alice och Victor på deras runda. Sällan eller aldrig har jag sett lyckan lysa så ur deras ögon. En hel högtid som bara handlar om att klä ut sig och äta godis. Vad mer kan man behöva? Vad mer kan man begära?

(null)
(null)

Dracula och häxa på skolfirandet. Otto var ett litet, gulligt och självlysande skelett. 

(null)
(null)

Han återanvände dräkten när han delade ut godis på Halloween, medan de stora barnen uppgraderade sina dräkter. 

Nu laddar vi om för julpyntet och tar tag i alla aktiviteter som blivit lidande under höstlovet. Idag var det dags igen. Tennis, fotboll, dans och simskola. Söndagar ska inte vara till för vila, hur gärna man än önskar. Och så är det fars dag. Idag igen. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0