Sen sist

Livet rullar på helt enkelt. Mars - en vansinnigt tråkig månad, om jag får säga det själv. Lång som sjutton, dåligt väder och inga helgdagar. Men! Om en vecka - på självaste - våffeldagen fyller lille Otto år. Denna glada, men bestämda, lille godbit som valde att förgylla just vår familj. 

(null)

Tittandes på TV, tryggt i storebrors knä. 

(null)

Innan sovstunden på dagen. Söt som socker, men på grund av vildhet är det omöjligt att ha honom sovandes någon annanstans än i sin säng. 

(null)

Med busiga storasyster efter att ha rivit av ett pass på lekplatsen. 

En sådan självklar del av vår familj. Även om han - av naturliga anledningar - inte är fullt lika tight med syskonen som de är med varandra börjar han hitta - och ta - sin plats. Älskar att skrota runt på Alices och Victors rum och förstöra deras leksaker. Älskar all mat och att ta sig in i såväl kylskåp som diskmaskin. Älskar inte när maten tar slut eller när man stänger dörren framför ansiktet på honom. 

Och om en vecka blir han ett år! Det senaste året har verkligen flugit fram! Jag vill verkligen inte använda mig av denna utslitna gamla klyscha, men - stoppa tiden! Eller?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0