Matkoma

Förra veckan bjöd på bokslut OCH vilt experimenterande i köket. Kokosris, pastagratäng med fisk och asiatisk kycklingfärssås var några av de saker som stod på menyn. För att inte nämna grand finale - som bestod av egenskjuten älg och svampsås. Den sistnämnda rätten stod dock inte jag för, så den räknas väl inte riktigt. 

Det är lätt att trassla in sig i korvstroganoff-träsket med enkel mat som går snabbt att laga, men det behöver inte vara superavancerat. Ibland måste man bara tänka lite utanför boxen (läs googla). Idag återgår vi dock till spaghetti med köttfärssås. Någon måtta får det vara. 

(null)

Pastagratäng med fisk, räkor och vitvinssås. Blev lite rester av det hela. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0