Karlshamn

I måndags hoppade hela lilla familjen in i bilen för ett dygnslångt besök i Karlshamn hos Victors farmor. En bilresa upp och en fika hos farmor senare checkade vi in på First Hotel Carlshamn, som sannerligen sett sina bästa dar. Vi försökte dock bortse fråni 80-talsslitningarna i interiören och begav oss ut på piren för att inta middag och ett glas rött.

Dagen har vi ägnat åt en promenad längs havskanten i Karlshamn. Promenaden tog oss hela vägen ut till en småbåtshamn och ett trevligt rökeri, där det bjöds på lunch i skuggan. En lika lång promenad tillbaka på det och sedan ytterligare en fika hos farmor innan det var dags för hemförd igen.

Ni hör ju själva. Resan var varken särskilt lång eller avancerad, men vi lyckades ändå fylla bilen och det kändes som om vi skulle vara borta i veckor. Nu har vi provat på livet på vägarna och jag är glad att kunna meddela att resten av sommaren förhoppningsvis kommer att spenderas på hemmaplan, och bara kortare avstickare över dagen i reseplanerandet. Borta bra, men hemma bäst!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0