Homebound?

Tidigt i morse checkade vi ut från hotellet ett stenkast från LAX för att tanka, lämna bilen och påbörja vår flygresa hemåt. Planen var att flyga direkt till Frankfurt, med en teknisk mellanlandning i San Fransisco, och därefter till Köpenhamn. Incheckade och klara såg vi att San Fransisco-planet var inställt, vilket fick oss att ana oro. Befogad oro. Det fanns inte ett enda plan som kunde ta oss till San Fransisco i tid, vilket naturligtvis även innebar att vi inte heller kunde flyga till Frankfurt eller Köpenhamn som planerat.

Efter att ha övervägt ett halvdussin mer eller mindre dåliga alternativ, som alla inkluderade ett kuskande över tre-fyra mindre amerikanska flygplatser innan resan över Atlanten kunde påbörjas, valde vi att få vår resa ombokad till ett tidigt flyg imorgon bitti istället. Detta var den lätta delen. Sedan skulle vi försöka få tillbaka bagaget.
 
För att hoppa i handlingen kan jag berätta att vi nu är installerade på ännu ett flygplatshotell med väskorna i tryggt förvar bredvid oss. Med dessa och en 60-dollarsmiddag i magen ligger jag nu och insuper det sista av LA. Men dagen var inte helt bortslösad. Ett besök på The Grove hanns med och nu är jag mer än redo att ge upp nomadlivet och spendera lite tid i hemmets lugna vrå. För en tid i alla fall.
 
 
Fontänen vid mysiga The Grove och Farmer's Market

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0