Skolavslutning

Den stressigaste tiden på året är här! Överlämning och femton andra samtidigt pågående processer på jobbet, aktivitetsavslutningar, förskolestudent och skolavslutningar. Har jag glömt något?
 
Efter förskolekörens framträdande på Malmö live i tisdags var det dags för förskolestudent i onsdags. Det tredje - tillika sista - barnet som går ut från Älggårdens förskola. Vår älskade förskola som stänger till hösten. Hedda får därmed byta efter sommaren, vilket såklart känns ledsamt, men nog i det långa loppet blir bra ändå. Det måste det ju bli.
 
(null)
 
Hur som helst. Otto med bästisarna Noah och Isabel åkte runt i "kortege" dagen till ära. De tre har följt varandra sedan inskolningen 2019 och kommer nu även att börja i samma klass till hösten. Hur gulligt är inte det?!?
 
(null)
 
Bästis nummer 3 - Eldar - ska också börja i samma klass!
 
(null)
 
Otto var finklädd och vattenkammad och Hedda ville inte vara sämre. Tyvärr öste regnet ned stora delar av dagen, men vem bryr väl sig om det en festlig dag som denna?
 
(null)
 
Regnjacka och gummistövlar på! 
 
(null)
 
Dagen därpå var det riktig skolavslutning för de stora barnen och betydligt bättre väder. Alice bytte kläder fem gånger innan valet föll på den klänning vi köpt för ändamålet från början och Victor körde på sin nya grisch-stil. Inga tvång om icke-fotbollskläder som tidigare år.
 
(null)
 
Grisch! I skjorta och chinos och nyklippt frippa.

(null)
 
Alice var också nyklippt och vitklädd från topp till tå. Kakorna i burken stod jag och bakade natten innan för att ha med på hennes avslutningsfika. 
 
(null)
 
I Victors klassrum efter dubbla skolavslutningar var till ända. I år fick vi vara med på både lågstadiets och mellanstadiets skolavslutningar. Nästa år samma sak och då slänger vi även in ytterligare en skola i matchen. Men till dess är det ett år kvar och jag kommer hinna glömma hur jobbigt allt sådant här är.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0