Firandet fortsätter

Nu känns det att födelsedagssäsongen är igång och två dryga veckor efter Ottos 6-årsdag var det dags för Alice att fylla 9 år. Tiden fick mig att inse att de senaste nio åren har gått oerhört fort och om lika lång tid igen kommer jag att fylla 50.. Vi fokuserar inte mer på det här! Alternativet är ju trots allt inte bättre.
 
(null)
(null)
 
Alice - alltid sovandes med sovmasken på. Lillasyster - alltid ett stående inslag i sängarna på födelsedagar. 
 
(null)
(null)
 
 
Att köpa present till en nioårig tjej är lätt och svårt. Lätt för att hon i princip bara önskar sig kläder. Svårt, för att det ska vara RÄTT kläder. Och kankse inte bara kläder.. Well.. Hon fick också lite krimskrams. Och tårta, som synes.
 
(null)
 
Födelsedagsbarnet i ytterligare en uppsättning. Ny för dagen. 
 
Tre dagar senare firade vi 11-årig bröllopsdag och slog på stort. Eller vi uppmärksammade i alla fall dagen. Med finlunch på Bydhytten i Skanör med alla barnen. Mysigt!
 
(null)
 
Alla barn samlade på den stora stolen. Skiftande humör och rörlighet på barnen. 
 
(null)
 
Blickar ut över havet. 
 
Dagen efter fyllde Erik år. Detta hindrade dock inte alla våra aktiviteter från att äga rum. Dans för Hedda. Fotbollsturnering för Otto. Dans för Alice! Fotbollsmatch för Victor! Kalas! Schemat var fullspäckat. Som vanligt.
 
(null)
 
Denna lilla danstjej skakde loss på morgonens pass.. 
 
(null)
 
.. medan hennes storebror stendäckade i bilen efter livets första cup och livets andra kompiskalas. Med godispåsen i högsta hugg!
 
(null)
 
Och plötsligt! Mitt emellan alla aktiviteter lyckades jag och Erik få in en ensam födelsedagslunch på Mastio med alla barnen iväg och Hedda sovandes i vagnen. Man får uppskatta de små ögonblicken i livet. Samt ta en andningspaus innan två nya födelsedagar infaller i maj.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0